inschrijven

INSCHRIJVEN


 

De inschrijvingen voor 2019 zijn afgesloten.

Hoe schrijf ik in?


U krijgt begin oktober via de leerkracht zedenleer van uw kind een inschrijvingsbrief met de nodige informatie. Vanaf dan kan u inschrijven via deze site.


Ongeveer twee weken voor het feestgebeuren krijgen de ingeschreven families via hun zoon/dochter, de nodige kaarten, die meegebracht moeten worden als bewijs van inschrijving en deelname.


Wie een officieel bewijs van deelname wil bekomen, om een vrije dag te kunnen verkrijgen, kan dit aan de leerkracht in kwestie vragen. Dit is alleen van toepassing voor het Feest Vrijzinnige Jeugd.


Belangrijk: de inschrijvingsperiode is beperkt dus snel zijn is de boodschap. We hebben voldoende tijd nodig om het hele gebeuren van A tot Z netjes en tijdig te plannen zodat alle feestelingen een mooie dag beleven. De meeste medewerkers werken fulltime en de organisatie gebeurt tijdens onze vrije tijd. We hopen op uw begrip en medewerking hiervoor.


Bij annulatie tijdens de inschrijvingsperiode rekenen we 10 euro administratiekosten. Na de inschrijvingsperiode wordt het betaalde bedrag om organisatorische redenen niet meer terugbetaald.


Bij afwezigheid op het feest of bij de uitreiking van de diploma's, zal het geschenk achteraf door de leerkracht zedenleer aan de feesteling bezorgd worden.


U betaalt per overschrijving dadelijk na inschrijving. Bij laattijdige betaling kan uw inschrijving worden geschrapt. Door in te schrijven verklaart u zich hiermee akkoord.Wat kost een kaart? max.9 personen extra (excl.feesteling)


feesteling lentefeest (eerste leerjaar) : gratis


feesteling feest vrijzinnige jeugd (zesde leerjaar) : € 18


kinderen 0 - 3 jaar : gratis


kinderen 3 - 12 jaar : € 3


volwassenen : € 6

Wie kan zich inschrijven?


Enkel leerlingen NCZ van leerkrachten uit onze werkgroep kunnen meedoen aan de Vrijzinnige Feesten Noorderkempen.

Aangezien deze leerkrachten dit op vrijwillige basis, zonder enige vergoeding, aan hun leerlingen aanbieden en tijdens de lessen zedenleer de kinderen voorbereiden, kunnen we helaas geen kinderen uit andere scholen (of netten) aanvaarden.


Meer informatie over deze leerkrachten en hun scholen kan u vinden onder de rubriek 'werkgroep'.

Vrijzinnige Feesten


MEI

11

MEI

12


Feest Vrijzinnige JeugdLentefeestVrijzinnige

Feesten


Noorderkempen

Feest Vrijzinnige Jeugd

zaterdag 11 mei 2019
Lentefeest

zondag 12 mei 2019

Contact


* Lentefeest

inschrijvingenlentefeest@gmail.com


* Feest Vrijzinnige Jeugd

inschrijvingenfvj@gmail.com